top of page

Insta Mentor

Som att ha mig i fickan hela tiden!

För dig som söker vägledning varje vardag. Få direktvägledning via Voxer, skicka ditt innehåll för feedback och lösa utmaningar tillsammans. Din individuella resa till Instagram-framgång börjar här!

IMG_8666.jpg

Välkommen till Insta Mentor – platsen där du kan sluta slösa onödig tid på att överanalysera din närvaro på Instagram och istället få konkret hjälp för att ta nästa steg framåt!

Få snabb och praktisk vägledning genom att kommunicera direkt med mig via Voxer. Skicka texter, bilder eller frågor för konkret feedback och optimera ditt innehåll. Vi fokuserar på att engagera din publik och lösa eventuella hinder tillsammans. Vi arbetar hållbart för att ta dig till dina mål i sociala medier. Gå med nu och låt mig vara din guide!

Varför Insta Mentor? För att det handlar om dig och din unika resa på Instagram. Genom detta individanpassade program kommer du inte bara lära dig konsten att skapa lockande och engagerande innehåll, utan du kommer även få personlig vägledning direkt från mig. Det är som att ha din egen sociala medier-expert i fickan, redo att hjälpa dig vid varje steg.

Så här fungerar det:

Genom Insta Mentor får du omedelbar och praktisk hjälp direkt via Voxer. Voxer är en app där du enkelt skickar röstmeddelanden och textmeddelanden. Det är som att ha mig som din personliga Instagram-mentor i fickan, redo att ge konkret feedback och svar på dina frågor.

Skicka dina texter, bilder eller funderingar när det passar dig bäst. Vi kommer att arbeta tillsammans för att optimera ditt innehåll, fokusera på engagemang och lösa eventuella hinder som dyker upp på din Instagram-resa.

Det här är din personliga väg till att uppnå dina mål på sociala medier. 

Pris för
Insta Mentor

➻ Insta Mentor 1 månad
Pris: 3.000 kr ex moms


➻ Insta Mentor 3 månader
Pris: 2.600 kr per månad ex moms

Totalt 7.800 kr, spara 1.200 kr
 

bottom of page