top of page

Digitalt material

FÖR DIG som vill lära dig mer om sociala medier

Reels uppstartsskola

Kom igång med reels!

Den här guiden passar utmärkt för dig som tycker det är lite knepigt med reels. Här går vi igenom alla praktiska steg för att skapa och publicera din första reel. Dessutom delar vi strategier för att attrahera just din målgrupp med ditt innehåll.

Passar likaväl dig som aldrig publicerat en reel, till dig som gjort det flera gånger men inte riktigt får kläm på hur du ska optimera dina filmer.

IMG_7586.jpg
17.jpg

Freebie

5 saker för att lyckas på sociala medier

I den här (GRATIS) guiden tar jag dig igenom fem steg som du kan göra redan idag för att öka din digitala närvaro  - strategiskt.

 

Du hittar inga quick fix men fortsätter du vara konsekvent, skapar bra innehåll och har rätt fokus - då är jag helt säker på att du kommer att växa på Instagram och attrahera just din målgrupp!

Signa upp på mitt nyhetsbrev via länken nedan och få din kostnadsfria guide direkt till din inkorg

Social Media Paws.png

Freebie

sociala medier strategi

En steg för steg guide för att du ska kunna ta fram en egen strategi till sociala medier

Signa upp på mitt nyhetsbrev via länken nedan och få din kostnadsfria guide direkt till din inkorg

Sociala medier succé för skönhetssalonger

Freebie

Den här GRATIS e-boken är en grundläggande guide till hur du inom skönhetsbranschen kan planera och genomföra ditt arbete i sociala medier - för att växa din sociala närvaro och få din kalender fullbokad!

Har du svårt att veta vilken plattform du ska satsa på? Vilket innehåll som passar bäst i respektive kanal eller känner du att du sitter fast och behöver lite ny inspiration? Då är denna e-bok något för dig! 

Social Media Paws-2.jpg
bottom of page