top of page

När du aktivt och med fokus engagerar dig på sociala medier, öppnar du upp en värld av möjligheter och når oanade mål.

5W9A1773 (kopia)-2.jpg

OM 
SARAH

Här hittar du en hängiven sociala medier manager och content creator från Göteborg. Min passion ligger i att skapa engagerande innehåll som sticker ut på sociala medier. 

 

Med en bakgrund inom både företagsekonomi och strategisk marknadsföring samt med flera års erfarenhet inom sociala medier har jag förfinat min förmåga att skapa strategiskt innehåll som inte bara syns utan också väcker intresse och interaktion.

2021 vidareutbildade jag mig inom Digital Marketing Specialist, för att djupdyka ytterligare i hur vi kan maximera vår närvaro i sociala kanaler.

Mitt mål är att inte bara hjälpa dig att synas, utan också att skapa en stark och varaktig relation med din målgrupp.

 

När du inte hittar mig bakom en skärm eller kameran så är jag troligtvis i köket eller ute i naturen, båda delarna gör jag med min hund. Vid sidan om Social Media Paws driver jag nämligen Sveriges största bakblogg för hundar. Djur, och framförallt hundar, är mitt största intresse som jag tack vare sociala medier har kunnat göra till en del av mitt arbete. 

Letar du efter någon som inte bara förstår vikten av att skapa engagerande innehåll utan även tror på att arbeta hållbart? Då kan vi vara rätt match!

bottom of page