top of page

JOBBA MED MIG

Upptäck din digitala frizon, där vi strävar efter en hållbar marknadsföring och en stark digital närvaro. Dina sociala medieplattformar utgör en betydande del av din verksamhet, och här nedan kan du läsa om hur vi kan samarbeta för att nå dina mål.

Resultat

5W9A1773 (kopia)-2.jpg

Uppnå önskade resultat och engagera potentiella kunder i sociala medier! Välj bland mina olika sociala medietjänster för att skräddarsy din närvaro och maximera dina framgångar.

bärbara datorns tangentbord

Mina tjänster

Klicka på tjänsten du är intresserad av för att läsa mer

Upplev lättnad och framgång i din digitala närvaro genom att boka mig som din Social Media Manager! Perfekt för dig som känner att sociala medier är en ångestpuck och svårt eller tidskrävande, men samtidigt vill uppnå resultat!

Få omfattande hjälp med hanteringen av dina sociala medier – från strategisk planering till skapande av innehåll och regelbunden uppdatering.
 
Se ditt sociala mediekonto blomstra och växa medan du koncentrerar dig på det du är bäst på. Låt mig ta hand om det tekniska och tidskrävande arbetet så att du kan njuta av synliga och mätbara framsteg i din digitala närvaro.

Underlätta din närvaro i sociala medier med daglig handledning!

För dig som söker ständig support och rådgivning i din digitala resa erbjuder jag en möjlighet till direktvägledning via Voxer varje vardag.

 

Genom denna snabbkommunikationsapp får du omedelbara svar på dina frågor, kan dela ditt senaste innehåll för konstruktiv feedback och gemensamt tackla de utmaningar som dyker upp på din väg.

Nu är det dags att sluta tveka inför dina inlägg, undvika att fastna för länge och låta bli att publicera. Påbörja din individuella resa mot framgång på sociala medier här och nu!

Få skräddarsydd och effektiv coachning i sociala medier, du får mig helt för dig själv i en timme! 

Vi börjar med att utforska ditt nuläge läge, sätter upp tydliga mål och lär dig exakt hur du når dem. Under våra sessioner, som är designade för att maximera din förståelse och kompetens, får du personlig vägledning och stöd.

I mina privatlektioner går vi djupt in i analysen av just ditt Instagramkonto och identifierar och övervinner dina specifika utmaningar. Tillsammans tar vi steg för steg mot framgång, och jag delar med mig av strategier och insikter som kommer att stärka din närvaro och resultat på plattformen. 

Maximera ditt Instagram-game! Även om du har tid för era sociala medier, kanske resultaten inte riktigt imponerar. Ingen panik!

 

Jag tar fram en personlig strategi som inte bara boostar dina resultat utan också gör det hela mindre stressigt. Öka varumärkeskännedomen, dra in trafik och nå nya kunder - låt mig knåpa ihop en strategi som passar just din sociala medie-närvaro.

bottom of page